رئيس دانشكده گردشگري دانشگاه سمنان گفت: 298 مقاله به دومين همايش ملي گردشگري و توسعه پايدار ارسال شد.

 به گزارش روابط ‌عمومي اداره کل ميراث‌ فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگری استان سمنان، «علي اكبر امين‌‌بيدختي» در اين همايش اظهار داشت: 150 مقاله از اين تعداد براي چاپ و 30 مقاله به عنوان پوستر پذيرفته شد كه در روز همايش(امروز) نيز 15 مقاله در حال ارائه است.

وي گفت: اين همايش در 18 محور شامل گردشگري و توسعه پايدار، گردشگري در افق 1404،گردشگري و جهاني شدن،گردشگري و اقتصاد، گردشگري و فرهنگ،گردشگري و سياست، گردشگري و مديريت، گردشگري مذهبي، گردشگري سلامت، گردشگري شهري، گردشگري روستايي، گردشگري ورزشي، گردشگري رويدادها، گردشگري بين­ الملل، بازاريابي گردشگري،گردشگري و بيابان، اكوتوريسم و ژئوتوريسم در حال برگزاري است.

وي افزود: دانشكده گردشگري دانشگاه سمنان با هدف بررسي راهكارهاي رشد و توسعه گردشگري كشور به خصوص مبحث توسعه پايدار در زمينه گردشگري براي دومين سال پياپي اقدام به برگزاري اين همايش ملي كرده است.

امين بيدختي با اشاره به نقاط قوت و ضعف گردشگري كشور گفت: متاسفانه ايران به رغم برخورداري از جاذبه هاي فراوان گردشگري در رتبه هشتادم جهان در زمينه جذب گردشگر قرار دارد.

وي درآمد ارزي كشورها از گردشگري در سال 2013 را يك هزار و 250 ميليارد دلار اعلام كرد و افزود: تنها نيم درصد از اين سهم به ايران اختصاص دارد و اين رقم بايد به سه تا چهار درصد برسد.

رئيس دانشكده گردشگري دانشگاه سمنان گفت: نبود امكانات و زيرساختهاي مناسب گردشگري، منجر به رشد نيافتن صنعت گردشگري در كشور شده است.

دومين همايش ملي گردشگري و توسعه پايدار امروز سه شنبه بيست و نهم اريبهشت ماه در دانشگاه سمنان برگزار شد و عصر امروز به كار خود پايان مي دهد.

انتهای پیام/

کد خبر 1394022931